Docenten

De docenten van onze muziekschool staan altijd voor u klaar om u te helpen. Alvast nieuwsgierig naar ons team? Ontmoet hier alvast uw toekomstige docent!

Dirk Keute

dirk keute
Sinds een paar jaar geef ik piano- en keyboardles bij Muziekhandel Klein. Mijn doel is dat de lessen vooral leuk en ontspannen moeten zijn en dat men veel plezier beleefd aan het bespelen van een instrument. In de afgelopen jaren heb ik ook lesgegeven aan mensen met een beperking. Door de gemoedelijke sfeer en de individuele lessen kunnen leerlingen zich optimaal ontplooien.
  

Hendrik Slagter

hendrik slagter
Ik geef sinds 1997 gitaarles bij Muziekschool Klein. Ik heb mijn muziekopleiding in Wenen, Oostenrijk gedaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik met veel plezier gaan lesgeven op de elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar. Naast het lesgeven speel ik in een band.

Henk Askes

henk askesIk ben allround toetsenist en geef les op  piano en keyboard. Ik heb een opleiding gevolgd bij de Muziekschool in Emmen. Ook ben ik dirigent van verschillende koren en geef ik muziektherapie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Johan Veldkamp

johan veldkampIk heb gestudeerd aan het conservatorium voor slagwerk en piano. Ook heb ik  een workshop jazz gevolgd in Oostenrijk van Wolfgang Lackerschmid. Ik speel in diverse combo's/bands, zoals met zangeres Greetje Bijma. Ik geef pianoles en drumles bij Muziekschool Klein, daarnaast heb ik een eigen slagwerkschool Veldslag. Voor bijna alle muziekgenres kun je bij mij terecht. Klassiek, blues, rock, pop, jazz en improvisatie.

 

  

Erwin Palmers

erwin palmersSinds 2002 ben ik gitaarleraar bij Muziekschool Klein, ik geef elektrische en akoestische gitaarles. Ik heb gitaarles gevolgd bij collega Hendrik Slagter en heb gespeeld in verschillende rockbands zoals ISQ uit Echten.

Aliena van Dalen

 aliena dalen

Aliena van Dalen geeft sinds 2009 zangles bij Muziekschool Klein, zowel individueel als in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Aliena studeert zang lichte muziek aan de Schumann Acedemie. Naast koorervaring heeft ze verschillende solo optredens. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, uitspraak en presentatie.


 


Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Telefoon

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info 

 

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  Volg ons op Twitter
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

 

Maandag13.00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 

08.30-18.00

Vrijdag 10 januari
10.00-21:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Muziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje