Docenten

De docenten van onze muziekschool staan altijd voor u klaar om u te helpen. Alvast nieuwsgierig naar ons team? Ontmoet hier alvast uw toekomstige docent


Hendrik Slagter

hendrik slagter
Ik geef sinds 1997 gitaarles bij Muziekschool Klein. Ik heb mijn muziekopleiding in Wenen, Oostenrijk gedaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik met veel plezier gaan lesgeven op de elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar. Naast het lesgeven speel ik in een band.

Henk Askes

henk askesIk ben allround toetsenist en geef les op  piano en keyboard. Ik heb een opleiding gevolgd bij de Muziekschool in Emmen. Ook ben ik dirigent van verschillende koren en geef ik muziektherapie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Johan Veldkamp

johan veldkampIk heb gestudeerd aan het conservatorium voor slagwerk en piano. Ook heb ik  een workshop jazz gevolgd in Oostenrijk van Wolfgang Lackerschmid. Ik speel in diverse combo's/bands, zoals met zangeres Greetje Bijma. Ik geef pianoles en drumles bij Muziekschool Klein, daarnaast heb ik een eigen slagwerkschool Veldslag. Voor bijna alle muziekgenres kun je bij mij terecht. Klassiek, blues, rock, pop, jazz en improvisatie.

Aliena van Dalen

 aliena dalen

Aliena van Dalen geeft sinds 2009 zangles bij Muziekschool Klein, zowel individueel als in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Aliena studeert zang lichte muziek aan de Schumann Acedemie. Naast koorervaring heeft ze verschillende solo optredens. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, uitspraak en presentatie.


Frank Bremer

frank

Nadat ik de muziekopleiding D"Drive in Leeuwarden heb afgerond ben ik in 2019 begonnen met het geven van gitaarlessen bij Muziekhandel Klein. Hier geef ik nu met veel plezier 3 dagen les in akoestische, elektrische en bas-gitaar. Daarnaast speel ik nog in de band "The Crooked" en een aantal andere verschillende muzikale projecten. Je kunt bij mij terecht voor alle soorten genres. Van pop, blues en reggae tot rock en metal.


Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Contact

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

Openingstijden

Maandag
13:00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 
08.30-18.00
Vrijdag
08.30-20:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Muziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje