muziekhandel klein logo
blokfluitlessen muziekhandel klein

Onze docenten

Contact opnemen Bekijk onze aanbiedingen

✓ 34 jaar ervaring

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Persoonlijk advies in onze winkel

Docenten

De docenten van onze muziekschool staan altijd voor u klaar om u te helpen. Alvast nieuwsgierig naar ons team? Ontmoet hier alvast uw toekomstige docent.

 

hendrik slagter

Hendrik Slagter

Ik geef sinds 1997 gitaarles bij Muziekschool Klein. Ik heb mijn muziekopleiding in Wenen, Oostenrijk gedaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik met veel plezier gaan lesgeven op de elektrische gitaar, akoestische gitaar en basgitaar. Naast het lesgeven speel ik in een band.

frank

 

Frank Bremer

Nadat ik de muziekopleiding D"Drive in Leeuwarden heb afgerond ben ik in 2019 begonnen met het geven van gitaarlessen bij Muziekhandel Klein. Hier geef ik nu met veel plezier 3 dagen les in akoestische, elektrische en bas-gitaar. Daarnaast speel ik nog in de band "The Crooked" en een aantal andere verschillende muzikale projecten. Je kunt bij mij terecht voor alle soorten genres. Van pop, blues en reggae tot rock en metal.

 
johan veldkamp

Johan Veldkamp

Ik heb gestudeerd aan het conservatorium voor slagwerk en piano. Ook heb ik een workshop jazz gevolgd in Oostenrijk van Wolfgang Lackerschmid. Ik speel in diverse combo's/bands, zoals met zangeres Greetje Bijma. Ik geef pianoles en drumles bij Muziekschool Klein, daarnaast heb ik een eigen slagwerkschool Veldslag. Voor bijna alle muziekgenres kun je bij mij terecht. Klassiek, blues, rock, pop, jazz en improvisatie.

aliena dalen

Aliena van Dalen

Aliena van Dalen geeft sinds 2009 zangles bij Muziekschool Klein, zowel individueel als in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Aliena studeert zang lichte muziek aan de Schumann Acedemie. Naast koorervaring heeft ze verschillende solo optredens. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, uitspraak en presentatie.

 

 

Waar vindt u Muziekhandel Klein?

Muziekhandel Klein vindt u in het prachtige Zuidwolde, gelegen in Drenthe. Kom snel eens langs aan de Hoofdstraat 144. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen, bellen kunt u naar het nummer 0528 - 37 33 83 en mailen kunt u naar info@muziekhandelklein.info. Tot ziens bij Muziekhandel Klein, dé muziekwinkel en muziekschool met passie voor muziek!

Contact opnemen

Contactgegevens

Muziekhandel Klein
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde

 0528 37 33 83
 info@muziekhandelklein.info

KvK: 04036237

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:08:30 - 18:00 uur
Woensdag:08:30 - 18:00 uur
Donderdag:08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:08:30 - 20:00 uur
Zaterdag:08:30 - 17:00 uur
Zondag:Gesloten

 

Links

Linkpartners
Muziekles Hollandscheveld
Muziekles Dedemsvaart
Muziekles de Wijk
Muziekles Havelte
Muziekles Ruinerwold
Muziekles Slagharen
Muziekles Uffelte
Muziekles Hoogeveen