Muziekles in de omgeving van Uffelte

Zoekt u in de omgeving van Uffelte muziekles? Bij Muziekhandel Klein bent u aan het goede adres! Wij zijn een professionele muziekschool gevestigd in Zuidwolde. Zowel kinderen, jongeren als ouderen kunnen bij ons terecht om muziek te leren spelen of om hun huidige niveau op te krikken. Het instrumentenaanbod bij ons is erg breed. Gitaar-, piano-, drum- en zangles behoren allen tot de mogelijkheden.

Kwalitatieve muzieklessen in Uffelte

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze collectie van beschikbare muziekinstrumenten is daarom van de beste merken die er op de markt verkrijgbaar zijn. Met les op een kwalitatief muziekinstrument leert u beter en sneller een instrument te bespelen. Zo bent u sneller op het gewenste niveau.

Muziekles in de omgeving van Uffelte

Muziekhandel Klein: professioneel en gecertificeerd

Onze muziekschool in omgeving Uffelte telt zo'n vijfhonderd leden, van acht tot tachtig jaar. Ons eigen team bestaat uit tien docenten die allen over de vereiste diploma's en certificeringen beschikken. Regelmatig volgen zij trainingen en workshops om hun niveau bij te spijkeren en op de hoogte te blijven van de laatste trends in de muziekwereld. Op die manier kunnen wij u professionele begeleiding bieden tijdens uw gehele leertraject. Zo leert u bij ons in rap tempo uw favoriete muziekinstrument bespelen en kunt u altijd terugvallen op de expertise van onze docenten.

Muzieklessen wanneer het u past?

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor het nemen van muzieklessen bij Muziekhandel Klein? Per jaar worden er veertig weken muziekles gegeven. Zo heeft u keus uit diverse privélessen, maar kunt u ook aansluiten bij groepslessen. Graag verwijzen wij u door naar het contactformulier. Hier kunt u contact met ons opnemen. Wij streven er naar binnen één werkdag te reageren en u eventueel uit te nodigen voor een bezoek aan onze muziekschool.

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Contact

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

Openingstijden

Maandag
13:00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 
08.30-18.00
Vrijdag
08.30-20:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Muziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje