Muziekles in omgeving Ruinerwold

Bent u op zoek naar muziekles in de omgeving van Ruinerwold? U bent van harte welkom bij Muziekhandel Klein, gevestigd in Zuidwolde. Al ruim 25 jaar zijn wij toonaangevend in de muziekbranche in provincie Drenthe. Veel mensen hebben bij ons hun favoriete hobby gevonden. Sommigen hebben zelfs hun dromen op muzikaal gebied waargemaakt. Zo is jong en oud bij ons welkom om muziek te leren spelen en krijgen zij ondersteuning van gespecialiseerde docenten en experts.

Muziekles in de omgeving van Ruinerwold

Persoonlijke aandacht of gezamenlijke groei?

Waar verlangt u het meeste naar? Muziekhandel Klein biedt beide mogelijkheden aan. Zo kunt u groepslessen volgen met ieder instrument en leert u in een fijne, informele sfeer de fijne kneepjes van het vak. U profiteert dan niet alleen van de kennis van onze gekwalificeerde docenten, maar uw groepsgenoten kunnen u ook kennis bijbrengen. Op die manier wordt er samen met anderen naar de gestelde doelen gewerkt. Is er meer behoefte aan persoonlijke aandacht? Bij ons kunt u ook privélessen krijgen. Het voordeel hiervan is de intensieve 1-op-1 coaching en ondersteuning van onze ervaren docenten.

De kosten van muzieklessen in omgeving Ruinerwold

Muziekhandel Klein is 40 weken per jaar geopend voor muziekles. Tijdens schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. U bent van harte welkom om lessen te volgen, zowel privé- als groepslessen. De kosten hiervan variëren:

Groeplessen:
​- Groepsles zang (20 weken): €80,-
- Overige groepslessen op aanvraag

Privélessen:
​- Privéles (10 weken, 20 minuten): €100,-
​- Privéles (10 weken, 30 minuten): €150,-

Afspraak maken voor muziekles

Heeft u interesse om bij Muziekhandel Klein op muziekles te gaan? Of eerst liever een proefles volgen? Dat is geen enkel probleem. Proeflessen zijn voor iedereen gratis. Op die manier kan de sfeer op onze muziekschool worden meegemaakt en kan er bekeken worden of ons lesprogramma aanspreekt. Tevens kunnen onze vakkundige docenten u van alle informatie voorzien, vragen beantwoorden en passend advies geven. Bel ons vandaag nog of gebruik het contactformulier. Wij zullen ons best doen om zo spoedig mogelijk te reageren.

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Contact

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

Openingstijden

Maandag
13:00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 
08.30-18.00
Vrijdag
08.30-20:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Muziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel KleinMuziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje