Koop uw akoestische gitaar bij Muziekhandel Klein

Muziekhandel Klein is gespecialiseerd in akoestische gitaren. Wij hebben een groot assortiment aan western en Spaanse gitaren. Voor de beginner tot de professionele gitarist, wij hebben voor ieder wat wils.

Western gitaren

Een western gitaar heeft stalen snaren en heeft vaak een grotere klankkast dan een Spaanse gitaar. Hierdoor is het geluid van een western gitaar luider en scheller. Western gitaren worden veel gebruikt in verschillende muziekstijlen. Bij rock, pop, blues, folk worden allemaal western gitaren gebruikt.

Spaanse gitaren

Een Spaanse gitaar heeft nylon snaren. Vaak hebben ze een kop of ‘headstock’ met uitsparingen in het hout voor de mechanieken en snaren.  Spaanse gitaren worden veel gebruikt voor klassieke stukken of flamingo muziek. Ook is opvallend dat de Spaanse gitaren vooral gebruikt worden voor ‘fingerpicking’ en dus nooit voor akkoorden. Vaak is er bij Spaanse gitaren een bredere hals aanwezig in vergelijking met Western gitaren.

Geïnteresseerd in een gitaar van Muziekhandel Klein?

Kom dan gerust langs in onze winkel! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je altijd voorzien van professionele begeleiding en advies. 

akoestische gitaren

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Vragen over deze gitaar?

Contact

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

Openingstijden

Maandag
13:00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 
08.30-18.00
Vrijdag
08.30-20:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Akoestische Gitaar Muziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje