Freek's Instagram

 

logo nieuw
akoestische gitaar muziekhandel klein

Akoestische gitaren

Contact opnemen Bekijk onze aanbiedingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Persoonlijk advies in onze winkel

Koop uw akoestische gitaar bij Muziekhandel Klein

Muziekhandel Klein is gespecialiseerd in akoestische gitaren. Wij hebben een groot assortiment aan western en Spaanse gitaren. Voor de beginner tot de professionele gitarist, wij hebben voor ieder wat wils.

Western gitaren

Een western gitaar heeft stalen snaren en heeft vaak een grotere klankkast dan een Spaanse gitaar. Hierdoor is het geluid van een western gitaar luider en scheller. Western gitaren worden veel gebruikt in verschillende muziekstijlen. Bij rock, pop, blues, folk worden allemaal western gitaren gebruikt.

Spaanse gitaren

Een Spaanse gitaar heeft nylon snaren. Vaak hebben ze een kop of ‘headstock’ met uitsparingen in het hout voor de mechanieken en snaren. Spaanse gitaren worden veel gebruikt voor klassieke stukken of flamingo muziek. Ook is opvallend dat de Spaanse gitaren vooral gebruikt worden voor ‘fingerpicking’ en dus nooit voor akkoorden. Vaak is er bij Spaanse gitaren een bredere hals aanwezig in vergelijking met Western gitaren.

akoestische gitaar muziekhandel klein

Geïnteresseerd in een gitaar van Muziekhandel Klein?

Kom dan gerust langs in onze winkel! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je altijd voorzien van professionele begeleiding en advies. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar vindt u Muziekhandel Klein?

Muziekhandel Klein vindt u in het prachtige Zuidwolde, gelegen in Drenthe. Kom snel eens langs aan de Hoofdstraat 144. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen, bellen kunt u naar het nummer 0528 - 37 33 83 en mailen kunt u naar info@muziekhandelklein.info. Tot ziens bij Muziekhandel Klein, dé muziekwinkel en muziekschool met passie voor muziek!

Contact opnemen

Contactgegevens

Muziekhandel Klein
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde

 0528 37 33 83
 info@muziekhandelklein.info

KvK: 04036237

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:08:30 - 18:00 uur
Woensdag:08:30 - 18:00 uur
Donderdag:08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:08:30 - 20:00 uur
Zaterdag:08:30 - 17:00 uur
Zondag:

gesloten.

Links

Linkpartners
Muziekles Hollandscheveld
Muziekles Dedemsvaart
Muziekles de Wijk
Muziekles Havelte
Muziekles Ruinerwold
Muziekles Slagharen
Muziekles Uffelte
Muziekles Hoogeveen