Zanglessen bij Muziekhandel Klein

Kijkt u op vrijdagavond wel eens naar the Voice of Holland en denkt u, "ik wil ook zo leren zingen"? Bij Muziekhandel Klein leren wij u om zo te zingen.

Niet alleen talent

Zingen is niet alleen het hebben van talent, het gaat ook om het hebben van een goede techniek. Na het geven van bijvoorbeeld een concert, wilt u natuurlijk niet dat uw stem schor wordt omdat u de hele avond met volle borst hebt gezongen. Met de juiste techniek kan dit voorkomen worden. Dit geldt ook voor ademhalingstechnieken zodat u niet buiten adem raakt tijdens het zingen.

Onze docenten

Onze docenten hebben veel ervaring in het geven van zanglessen. Veel van onze docenten hebben aan het conservatorium gestudeerd en hebben alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Ze staan te popelen om deze kennis met u te delen en u de sterren van de hemel te laten zingen.

Individueel of groepslessen

Bij ons is het mogelijk dat u in een groep zangles krijgt of individueel. Met groepslessen zingt u vaak samen wat erg gezellig is. Wilt u toch wat persoonlijkere begeleiding? Dan kunnen wij u ook daarmee helpen om zo goede stappen te zetten richting dat podium.

Vul het formulier in op de website en meldt u nu aan voor onze zanglessen. Als u zich nu aanmeldt, dan krijgt u de eerste les gratis.

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Contact

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

Openingstijden

Maandag
13:00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 
08.30-18.00
Vrijdag
08.30-20:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Zanglessen bij Muziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje