Zanglessen bij muziekhandel Klein

Kijk je op vrijdagavond wel eens naar the Voice of Holland en denkt u, ik wil ook zo zingen? Bij muziekhandel Klein leren wij je om zo te zingen.

Niet alleen talent

Zingen is niet alleen het hebben van talent, het gaat ook hebben om een goede techniek. Na het geven van bijvoorbeeld een concert, wil je natuurlijk niet dat je stem schor wordt omdat je de hele avond met volle borst hebt gezongen. Met de juiste techniek kan dit voorkomen worden. Dit geldt ook voor ademhalingstechnieken zodat je niet buiten adem raakt tijdens het zingen.

Onze docenten

Onze docenten hebben veel ervaring in het geven van zanglessen. Veel van onze studenten hebben aan het conservatorium gestudeerd en hebben alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Ze staan te popelen om deze kennis met jou te delen en jou de sterren van de hemel te laten zinken.

Individueel of groepslessen

Bij ons is het mogelijk dat je in een groep zangles krijgt of individueel. Met groepslessen zing je vaak samen wat erg gezellig is. Wil je toch wat persoonlijke begeleiding? Dan kunnen wij jou ook daarmee helpen om zo goede stappen te zetten richting dat podium.

Vul het formulier in op de website en meld je nu aan voor onze zanglessen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je de eerste les gratis.

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Telefoon

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info 

 

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  Volg ons op Twitter
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

 

Maandag 13.00-18.00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Zanglessen bij Muziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje