Zanglessen bij muziekhandel Klein

Kijk je op vrijdagavond wel eens naar the Voice of Holland en denkt u, ik wil ook zo zingen? Bij muziekhandel Klein leren wij u om zo te zingen.

Niet alleen talent

Zingen is niet alleen het hebben van talent, het gaat ook hebben van een goede techniek. Na het geven van bijvoorbeeld een concert, wilt u natuurlijk niet dat uw stem schor wordt omdat u de hele avond met volle borst hebt gezongen. Met de juiste techniek kan dit voorkomen worden. Dit geldt ook voor ademhalingstechnieken zodat u niet buiten adem raakt tijdens het zingen.

Onze docenten

Onze docenten hebben veel ervaring in het geven van zanglessen. Veel van onze docenten hebben aan het conservatorium gestudeerd en hebben alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Ze staan te popelen om deze kennis met u te delen en u de sterren van de hemel te laten zinken.

Individueel of groepslessen

Bij ons is het mogelijk dat u in een groep zangles krijgt of individueel. Met groepslessen zingt u vaak samen wat erg gezellig is. Wilt u toch wat persoonlijke begeleiding? Dan kunnen wij u ook daarmee helpen om zo goede stappen te zetten richting dat podium.

Vul het formulier in op de website en meld u nu aan voor onze zanglessen. Als u u nu aanmeldt, dan krijgt u de eerste les gratis.

Adres
 
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde
 
Muzieklessen Hoogeveen

Muziekhandel Klein

Muzieklessen?
Een proefles is gratis voor iedereen

Telefoon

0528 - 37 33 83
info@muziekhandelklein.info 

 

Muziekhandel Klein, groot in muziek.

Like ons op Facebook  Volg ons op Twitter
Kom eens langs en ervaar onze passie voor muziek!

 

Maandag13.00-18.00
Dinsdag
08:30-18.00
Woensdag 
08.30-18.00
Donderdag 

08.30-18.00

Vrijdag 10 januari
10.00-21:00
Zaterdag
08:30-17:00
Zondag
Gesloten
Diverse Aanbiedingen! > Klik hier
Zanglessen bij Muziekhandel Klein
Muziekhandel Klein
hoekje