Freek's Instagram

 

logo nieuw

✓ 35 jaar ervaring

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Persoonlijk advies in onze winkel

Marco Prij

Drumles voor jong en oud.
Kun je tot vier tellen? Dan kun je leren drummen.

Noten lezen
Vanaf les 1 beginnen we met het leren van noten lezen. Dit vormt een belangrijke basis voor de lessen in de toekomst, omdat er veel met bladmuziek gewerkt wordt. Noten leren lezen klinkt als een moeilijke opgave, maar drumnotatie is heel gemakkelijk te begrijpen en te leren! Binnen een half uur kun je je eerste ritme en fill van bladmuziek lezen en spelen! 

Drummen met muziek
Natuurlijk is het meespelen met je favoriete muziek wat drummen extra leuk maakt! Daarom gaan we zo snel mogelijk met muziek meespelen om het ritmegevoel goed onder de knie te krijgen! Heb je zelf een gaaf nummer die je wil leren drummen? Dan schrijf ik er bladmuziek voor uit en spelen we hem samen! 

marco prij

Houding en techniek
De basis van goed leren drummen zijn je houding en techniek. Hier letten we goed op tijdens de les, en met een kleine aanpassing komt grote vooruitgang. Met een goede techniek wordt drummen niet alleen leuker, je spel klinkt ook beter! 

Spelen wat jij leuk vindt
Naast een lesprogramma om snel de basis te leren, spelen we muziek die jij leuk vindt. Dat kan van alles zijn. Ook trainen we samen je muzikale gehoor, zodat je in de toekomst zonder bladmuziek nummers op gehoor kan leren meespelen.

marco prij

 

Waar vindt u Muziekhandel Klein?

Muziekhandel Klein vindt u in het prachtige Zuidwolde, gelegen in Drenthe. Kom snel eens langs aan de Hoofdstraat 144. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen, bellen kunt u naar het nummer 0528 - 37 33 83 en mailen kunt u naar info@muziekhandelklein.info. Tot ziens bij Muziekhandel Klein, dé muziekwinkel en muziekschool met passie voor muziek!

Contact opnemen

Contactgegevens

Muziekhandel Klein
Hoofdstraat 144
7921 AR Zuidwolde

 0528 37 33 83
 info@muziekhandelklein.info

KvK: 04036237

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:08:30 - 18:00 uur
Woensdag:08:30 - 18:00 uur
Donderdag:08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:08:30 - 20:00 uur
Zaterdag:08:30 - 17:00 uur
Zondag:

gesloten.

Links

Linkpartners
Muziekles Hollandscheveld
Muziekles Dedemsvaart
Muziekles de Wijk
Muziekles Havelte
Muziekles Ruinerwold
Muziekles Slagharen
Muziekles Uffelte
Muziekles Hoogeveen